Om

Vem är jag bakom Trolleborg.se?


Jag är en gammal radiopratare & mc-åkare som dessutom har ett  förflutet inom FRO för många år sedan. Nu är jag medlem där igen :) Företag har jag drivit i princip sedan jag var 17 år. Nu vill jag förena mitt mc åkande med mitt gamla radiointresse och här slår jag ihop dom båda. Riktiga walkie-talkies samt mc interkom.


Radioapparaterna kommer direkt från fabrik från välkända tillverkare. Senaste tillskottet är nu att jag har blivit svensk distributör för Caltta, som ägs av en av de största inom kommunikation, ZTE. Wouxun, Excera, Tyt är andra märken som jag haft i några år nu. Mikrofoner och kablage till så gott som alla märken på marknaden. Jag har valt ut några som passar både som yrkesradio samt fritidsradio. Gemensamt för dem är att de är rejäla och enkla att använda samt minst IP55 klassade. Poängen är att du ska få en funktionell och  tålig radio.


Då jag nu har hittat bra produkter så vill jag nå ut med dom även till andra områden än mc folk.


Så om Ni behöver rejäla radiostationer på jobbet, jagar, åker skidor kanske har båt också eller bara vill ha en robust och praktisk radio, kanske mellan några husbilar. Då har jag radion!  Priserna är humana med tanke på att det är kvalité och kända märken men det bygger på att jag lägger beställningar en eller två gånger i månaden för att hålla dyra transportkostnader nere.


Verksamheten som nu så sakta växer ligger i  ett bolag som jag har haft vilande i några år. Bolaget heter  Svenska  OH-Gruppen och är  nu registrerat för både moms och  F-skatt. Org. numret är 516405-1228. Vill du ringa så finns jag på 0705-98 80 50 säkrast efter kl. 17 då  jag  driver detta utöver mitt vanliga arbete.  Du kan såklart maila när du vill.


Tveka inte med att höra av Dig så ser vi hur jag kan hjälpa till!


Välkommen!


Anders Olsson