BMW Klubben

Radiokommunikation - Trolleborg.se

Jobb - Mc - Jakt - Båt - Fritid - PMR med vattenskyddade IP55 klassade apparater

Copyright © All Rights Reserved 2017

BMW MC-Klubben Sverige

Oändlig MC-intercom - Zello Walkie-Talkie!

 

Zello walkie-talkie är en smart gratis app för dig som vill ha walkie-talkie via internet eller wifi. Den finns både till Android och Iphone. Oändlig räckvidd! Eftersom Zello går via din telefon så ka du använda Zello i ditt eller våra blåtandsheadset för mc men också i bilen med befintlig blåtandsutrustning eller från en vanlig dator. Det finns sk "speciella" blåtandsheadset för mc för denna funktion men det är överflödigt. Antalet deltagare i din nya walkie-talkie bestämmer du själv.

 

Men eftersom du måste hålla "sänd-knappen" på skärmen intryck när du pratar så kan det bli lite opraktiskt i vissa lägen. Därför köper du till en av våra "sänd-knappar" (PTT). Sätt den på mc-styret eller på växelspaken i din bil. Nu är det bara att hålla in knappen medan du pratar. Du når nu alla som har din Zello kanal, internet eller wifi täckning! Oavsett om det är kompisen framför dig - eller kärleken som fortfarande är på jobbet framför datorn.

 

Så antagligen har du redan en telefon och behöver bara ladda ner "Zello walkie-talkie". Nu skapar du dig ett zello konto (förslagsvis med ditt riktiga namn och foto så vi känner igen varann). Bekanta dig med appen och sök efter och anslut dig till kanalen "BMW MC-Klubben Sverige" Tänk på att "trycka in" skärmknappen strax inna du ska prata (vänta på pipet) och håll kvar HELA tiden som du pratar. Enkelt!

 

Många har kopplat sin telefon till en navigator som i sin tur är kopplad till headsetet på hjälmen. Det kan funka. Blir kvaliteten på Zello kopplingen dålig får du koppla telefonen direkt till hjälm headsetet istället. Be därefter din navigator leverantör om en blåtandsuppdatering.

 

Tycker du nu att detta är en fantastisk förbättring av mc-intercom så är det bara en knapp på styret som fattas men det lilla problemet löser du enkelt med ett mail med din beställning till radio@trolleborg.se DU MÅSTE UPPGE DITT MEDLEMSNUMMER I BMW MC-KLUBBEN SVERIGE FÖR ATT ERHÅLLA PRISERNA NEDAN!

 

Välkommen till ny enklare mc-intercom!

PTT-U2 För BÅDE Android & Iphone. Väderskyddad ptt till Zello. Inbyggt knappcellsbatteri som räcker ca 7-10 månader beroende på användning. Knappens räckvidd är ca 1,5 meter och är av typen BLE (bluetooth low energy mode v4.0)

Levereras med kardborrebandsfäste.

Pris: 670 kr

PTT-Z För Iphone. Väderskyddad ptt till Zello. Inbyggt knappcellsbatteri som räcker ca 7-10 månader beroende på användning.

Levereras med kardborrebandsfäste.

Pris: 610 kr

Till ovanstående knappar finns separat gummiöverdrag som tillbehör för användning på utsatta platser. Pris: 49kr

PTT-220-VZ För Android. Väderskyddad ptt till Zello. Batteriet räcker ca 12-15 timmar och laddas sedan i ett vanligt usb-uttag. Levereras med kardborrebandsfäste.

Pris: 695 kr

Alla priser är inkl. moms. Frakt tillkommer.

Instruktionerna är på engelska.

Leveranstiden kan vara ca 14 dagar

Maila dina orderuppgifter